Prowansalskie smaki

Tarta to niezwykle uniwersalne danie, które może być zarówno sytym obiadem, lunchem, śniadaniem oraz deserem. Tarta nie zna ograniczeń – jest zawsze gotowa do zjedzenia, zarówno na zimno jak i na ciepło. Kluczem uzyskania niepowtarzalnego smaku jest kruchy maślany spód przygotowany według naszej domowej receptury oraz odpowiednio przygotowane nadzienie.

W menu tart słonych szczególnie możemy polecić:

• tarte ze szpinakiem, tarte z łososiem, gruszką, serem camembert i rucolą oraz prowansalską specjalność tarte z pomidorami koktajlowymi i musztardą dijon.

W BonJour Cava przygotowujemy je zawsze ze świeżych, wyszukanych produktów oraz sezonowych dobrodziejstw. Wciąż poszukujemy nowych smaków wzbogacając jadłospis.

FacebookGoogle+PinterestShare

ul. Warszawska 16, Kraków tel. 12 623 72 14 / ul. Piłsudskiego 5, Kraków tel. 12 426 43 65 / ul. Koło Strzelnicy 2, Kraków tel. 12 426 49 36, ul. Dolnych Młynów 10/7c tel. 790 228 843 / biuro@bonjour-cava.pl
Copyright © 2016 BonJour Cava. Design by StudioConcept_JZ. All rights reserved.