Bezy

Prowansalskie smaki

Tort bezowy DAQUAS, o którym trudno mówić słowami, tworzy kompozycję połączenia słodkiej, chrupiącej bezy i kremu daktylowego. To specjał BONJOUR CAVA uwielbiany przez najbardziej grymaśne podniebienia.

Pysznymi wypiekami są też sernik z prawdziwego ucieranego białego sera z chmurką naszego dżemy malinowego i polewą z gorzkiej czekolady oraz szarlotka tradycyjna sezonowo pieczona z jabłek szara reneta.

W BONJOUR CAVA podążamy za trendami i tak powstało ciasto bezglutenowe, którymi stałymi fanami stali się diabetycy.

Torty i ciasta przygotowujemy też na specjalne zamówienia. Wy wymyślacie pomysł na smak i kompozycję
a my je dla Was pieczemy. Serdecznie zapraszamy smakoszy słodkości – wszystkie nasze wypieki można mieć w swoim domu wchodząc w zakładkę ZAMÓWIENIA.

FacebookGoogle+PinterestShare